B&B het Sparnakelnest

Gastgeverij het Sparnakelnest in Orvelte is een kleinschalige accommodatie met een gemoedelijke sfeer en persoonlijke ontvangst. Het Sparnakelnest heeft comfortabele kamers met eigen sanitair en biedt u een ruime lounge. Het biedt plaats aan negen gasten. De ligging, aan het kanaal midden in agrarisch gebied en met uitgestrekte bossen op loopafstand, geeft een gevoel van rust en ruimte. Komt u met een groep dan bent u welkom met 11 tot 14 personen. De kamer beneden is aangepast en geschikt voor rolstoelgebruikers!

Wij serveren 's morgens een stevig ontbijt. Voor het diner (op aanvraag) maken wij gebruik van verse en veelal ecologische producten, soms uit eigen tuin. Vegetarische maaltijden zijn uiteraard ook mogelijk. 's Avonds zetten wij koffie en/of thee voor u klaar.

Naast de prachtige natuur liggen Beelden in Gees, Galerie Wildevuur, het Drentse Museum maar ook Speelstad Oranje en Plopsaland vlakbij. Ook kunt u hier prima overnachten als u deelneemt aan de Vriendinnenwandeldag, de Drentse fiets of wandelvierdaagse.

Wij bieden u ook een workshop fotografie, vegetarisch koken of schilderen!

Graag tot ziens in hartje Drenthe,
mw. Rien Sparnaaij en dhr. Gerrit van Brakel

P.S. Kom eens buiten het vakantie-seizoen logeren, bijv. in de tijd van wilde orchideeën en asperges of als de bossen kleuren en vol prachtige paddestoelen staan of in de winter als statige kale bomen hun pracht tonen en er sneeuw ligt !

B&B het Sparnakelnest

Oranjekanaal NZ 61

9441 TD Orvelte

Tel : 0593-322203

E-mail : info@sparnakelnest.nl

Website : www.sparnakelnest.nl

« Terug naar overzicht